17. Mar 2013

Velkommen til Leica Bruger Information

Leica Bruger Information henvender sig til fotografer med interesse for Leica og associerede produkter, så som Voigtländer, Zeiss Ikon, Konica RF osv.

Dette site består af noget fast information som du finder links til i højre side.
F.eks. kan du finde rådgivning i førstegangskøb af et Leica M kamera, eller et Leica objektiv. Du kan via serienummeret på dit Leica objektiv finde produktionsåret på denne liste, og så kan du gratis læse den engelske brugervejledning til et Leica M6 "classic".
Alle de andre spørgsmål du måtte ha', kan du givetvis finde svar på blandt de mange links jeg har samlet på Leica link siden.
Hvis du bare er på udkig efter noget tidsfordriv, kan du browse gennem min blog som bliver opdateret løbende med både relevante og irrelevante Leica informationer.

Hvis du har forslag eller korrektioner til links, indhold eller lignende, så send mig en mail.
Hvis du har spørgsmål til hvad dit Leica udstyr er værd og hvor det kan sælges, så læs lige dette indlæg inden du kontakter mig.

God fornøjelse!
Mvh
Niels.

Bemærk at dette site opretholdes som et fritidsprojekt - og information stilles til rådighed på brugernes eget ansvar. Jeg er ikke tekniker og hvis du er i tvivl om et teknisk tip kan gøre skade på dit udstyr, så søg professionel hjælp. Jeg har ikke noget tilhørsforhold til produkter eller firmaer nævnt på disse sider. Leica, Leitz, Voigtländer, Zeiss Ikon osv. er varemærker som tilhørerer deres respektive ejere.